Rreth Nesh

Kompania e vetme e cila ju hap dyert dhe ju ofron 50% zbritje në vendet më ekskluzive, vetëm për ju.
Kuponat e ma box ju lejojnë që të keni qasje në 99 aktivitete me 50% zbritje në gjithë Kosovën. Eksperienca
dhe aventura të ndryshme të cilat do i shfrytëzoni me të afërmit e juaj në këto kategori: Restaurant,
Estetikë & Tretmane, Hotele, Sport & Argëtim.

Për vetëm 49 euro ju kurseni mbi 5’500 euro, por kujdes sepse sasia është e limituar.

SI FUNKSIONON

  1. Bleni pakon e kuponave
  2. Shkruani të dhënat e juaja
  3. Zgjedhni aktivitetin e dëshiruar
  4. Prezantoni atë që në fillim

mabox vlen një vit prej momentit të blerjes, aktivitete të ndryshme për 1 person, 2 apo 4 persona. Një kupon mund të shfrytëzohet vetëm një herë.